Gæstebog

Tak fordi du besøger min hjemmeside. Skriv en hilsen eller kommentar til mine billeder ved at klikke på den blå knap. Du er også velkommen til indsætte et foto ved din hilsen.

Flyt/placér taleboblen på billedet med din mus

Skriv tekst til din talebobbel

Shape:
 
Skrevet af Hans Staunstrup, d. 11-07-2018
Hej Hans Tak for snakken i dag ved Ballum Sluse...Herligt vi fik set Hedehøgen nu jeg var kørt(cyklet)så langt..Flotte flotte stemningsbilleder du har på din hjemmeside ..Det kan du godt få lidt mere gang i 😀
Mvh Hans Staunstrup (netfugl)😉
E-mail:
Skrevet af Lis Skovby, d. 31-07-2017
Hej Hans.
Det er utrolig mange flotte billeder og stemnings fulde.Tak for at vi måtte se dem .Hilsen fra Lis og Preben.
E-mail:
Skrevet af Oswald Scholz, d. 15-02-2017
Kære Hans! Det glæder mig at Du har operationen godt overstået og ønsker Dig fortsat GOD BEDRING. Venlige Tanker og Hilsen fra Oswald.
E-mail:
Skrevet af Lina Kastberg, d. 15-08-2015
Jeg kan kun som Brorson, ydmygt spørge :"Hvad skal jeg sige, mine ord, vil ikke meget sige. O, Gud hvor er din visdom stor, din storhed, kraft og rige."
Tak for en meget smuk hjemmeside.
E-mail:
Skrevet af Wilbur Freudendahl, d. 18-02-2015
llllllllll
E-mail:
Skrevet af Gitte..igen, d. 20-03-2013
Ja nu er jeg jo ikke den hurtigste knallert på havnen, så tilgiv mig alle de manglende komma´er og adressen nederst var ment som en rutevejledning, hvis du skulle ønske at tage billeder af min kat:-) Har fået oprettet mig sådan en profil inde på siden flickr, som består folk som gerne vil dele deres billeder med andre:-) Hvis du tilfældigvis skulle komme forbi siden, har jeg lagt mine billeder ude under navnet "gitte2014":-) De er fra min første måned som amatør fotograf..:-D
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Gitte, d. 20-03-2013
Hej Hansi;-)

Tak for sidst, det var super hyggeligt at støde på dig ude på dæmningen den aften til en af de flotteste solnedgange jeg nogensinde har set... Og man kan så undre sig over at der ikke var flere ude og nyde den, men det må de jo om:-)

Superflot hjemmeside du har her, og meget nem og overskulig.. Selv jeg kan finde rundt i den:-D Dine billeder er jo superflotte, som de jo altid har været, så synes du ikke lige du skulle lære mig hvordan man gør den slags?:-) Kunne være smadder hyggeligt at tage med dig på foto-shooting en dag:-)
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Hans Vejrup, d. 18-09-2012
Hej Hans!
Tak for snakken om natur og hjemmeside mv.
Mvh. Hans Vejrup
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Else Pia Martinsen Erz, d. 23-01-2012
Kære Hans

Tillykke med din fantastiske hjemmeside – det lyder langt væk af din begejstring & beundring for denne smukke natur vi er så heldige at have lige uden for vores ”dør”. Dine fugle foto er så dejlige, stemningen med solnedgang og alle spejlingerne har et farve spild som man næsten ikke kan forstå det & så må jeg signe at morgen tågen jo næsten er ubeskrivelig smuk. Tusind tak for ”kikket igennem din linse” & alle de gode snak når vi mødes ved Ballum sluse, i Astrup eller andre steder omkring Skærbæk.

Mange hilser fra Else Pia
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Aage Matthiesen, d. 19-01-2012
Hej Hans.
Tak for din venlige hilsen i min gæstebog.
Langt om længe fik du din hjemmeside op at køre, og jeg har lige været igennem alle dine smukke billeder.
Du fanger jo nogle fantastik flotte farver i dine sol-op og nedgangsbilleder, og du får næsten Søren Ryge stemningen frem i dine slideshows med den klassiske baggrundsmusik...
Her vil jeg helt sikkert kigge ind igen, og jeg linker gerne til dig fra min hjemmeside, hvis det er iorden..
Venlig hilsen
Aage
E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Finn, d. 29-11-2011
Hej Hans!
Det er en meget fin side du har fået dig.
Du er jo en ørn til landskaber og stemninger og jeg kan godt være en lille smule misundelig på det punkt.
Håber vi mødes igen til maj ved slusen.
Mange hilsner
Finn C
Hjemmeside:
Skrevet af Merete, d. 22-11-2011
Virkelig smukke billeder! :) Du har øje for det, må man sige.
E-mail:
Skrevet af Eli, d. 19-11-2011
Hej Hans.
Jeg er virkelig imporneret. det må da være oplagt at kontakte H.E.Sørensen. For med dine fotos og hans evner til at fortælle kunne I sammen lave nogle fantastiske underholdende foredrag om den dejlige natur I er så heldige at bo i.
E-mail:
Skrevet af Paul und Gitti, d. 15-11-2011
Hallo Hans,
nun ist es so weit ,der Traum einer eigenen Webseite ist Wirklichkeit geworden und du hast das eindrucksvoll hinbekommen.
Es gibt einen Ort wo sich Himmel und Erde in einem ganz besonderen Licht präsentieren, das dänische Wattenmeer bei Ballum. Wenn man einmal dort war, die weite der Landschaft und das faszinierende Wechselspiel der Gezeiten genossen hat, kann man sich dem Bann nicht mehr entziehen und du Hans bist der Künstler, der dieses in seinen Bildern zum Ausdruck bringt..
Fantastisch !!!!!!

E-mail:
Hjemmeside:
Skrevet af Doris und Michael, d. 10-11-2011
Hej Hans, das ist ja toll, dass Du jetzt eine homepage hast. Wir haben uns alles angesehen. Tolle Fotos
E-mail:
Hjemmeside:

Nyeste kommentarer

18.03 | 19:37

Hej Hans. Helt fantastiske billeder! når man så sætter musikken på, er det jo en helt ekstraordinær oplevelse. Forstår godt, du nyder din hobby. TAK!

...
01.11 | 08:23

Hej Hans, dejlige fotos fra Vadehavet :) Jeg håber, at det er ok, at jeg linker til denne side på Facebook - jeg er ved at skrive om regnbuer :) Mvh Alette NPV

...
27.02 | 15:57

Meget gode billeder.

---------------------------------------
http://www.kviklantop.com/

...
10.10 | 00:21

Kære Hans.
Ingen som du kan digte med lys.
Jeg er stolt over at have lært dig at kende.
V.h. Tove Sonnichsen, Rejsby.

...